Relined Fiber Network – factsheet

Connecting the dots

Relined is de onafhankelijke specialist in het aanbieden van onbenutte glasvezelcapaciteit als basis voor een connectiviteitsoplossing die bij u past. Een partner die u business begrijpt, die u kunt vertrouwen en die met u meedenkt voor een toekomstbestendige oplossing en daarbij ook bereid is buiten haar netwerkgrenzen te treden.

Onze missie is het ontsluiten van onbenutte glasvezelcapaciteit en deze beschikbaar te stellen aan de markt. Door alle reeds bestaande capaciteit te verbinden kunnen wij voorzien in praktisch iedere connectiviteitsvraagstuk. En dat op de meest duurzame manier.

Onze medewerkers

Van alle medewerkers van Relined is 34% vrouw. En hoewel wij streven naar een gelijke verdeling, is dit binnen de branche, welke algemeen gekenmerkt wordt als een ‘mannenwereld’, toch een opmerkelijk resultaat. Vele ondersteunende functies binnen Relined worden bekleed door vrouwen en binnen onze technische afdeling weet Network Architect Marina Verbaan zich al ruim vijf jaar staande te houden.

Maar het beste voorbeeld is natuurlijk onze eigen Managing Director; Kristel Landa, die sinds 2020 aan het roer staat binnen onze organisatie.

De medewerkers beoordelen Relined als werkgever met een 7.4. Vooral de opleidings- en ontwikkelmogelijkheden worden hoog beoordeeld.

Facts medewerkers - Relined Fiber Network

Onze datacenters

Ons netwerk is altijd in beweging. Geregeld sluiten wij nieuwe, goed beveiligde datacenters (redundant) erop aan. Inmiddels zijn dit er op ons gehele netwerk 128. Voor een actuele lijst van aangesloten datacenters volgt u bijgaande link. Daarnaast bieden wij in Europa’s belangrijkste internetknooppunten Amsterdam en Frankfurt een eigen metronetwerk aan. Voor de Dark Fiber verbinding op ons metronetwerk in Amsterdam of Frankfurt gelden scherpe metrotarieven en snelle leveringen van 1 tot 3 weken.

Facts datacenters - Relined Fiber Network

Onze kernwaarden

Klantgerichtheid
Wij zijn betrokken bij uw organisatie, verdiepen ons in uw behoeften en komen zo samen tot de beste maatwerk oplossingen.

Vakmanschap
Wij zijn professionals die ons vak verstaan. We hebben de juiste kennis en ervaring en zijn nieuwsgierig en leergierig zodat we ons door kunnen blijven ontwikkelen.

Kwaliteit
Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit ziet u terug in ons netwerk, onze dienstverlening en onze medewerkers.

Flexibiliteit
De communicatielijnen zijn kort en is er veel interactie met de klant richting maatwerk oplossingen.

Onafhankelijk
We zijn neutraal en daardoor kunnen wij de beste maatwerk oplossing voor de klant kiezen.

Facts kernwaarden - Relined Fiber Network

 

Onze klanten

Relined is in 2003 opgericht en bedient inmiddels ruim 300 klanten.

Onze klanten beoordelen onze dienstverlening met een 8,5 en geven ons een NPS score van maar liefst 42,9%. Als we kijken naar de NPS score dan zitten wij hier ver boven het gemiddelde. Een score van 20% wordt als zeer goed beschouwd en een score van 50% zelfs uitmuntend. In de IT-branche ligt deze score, volgens onderzoek van Integron, gemiddeld op 26%. Met een score van 42,9% mogen wij dan ook zeker vaststellen dat wij een grote groep ambassadeurs aan onze organisatie hebben mogen verbinden.

Facts klanten - Relined Fiber Network

Onze kwaliteit

Met deze ISO-certificering tonen wij elk jaar opnieuw aan dat wij continu onze processen evalueren en verbeteren om te blijven voldoen aan de hoge eisen die we onszelf als organisatie opleggen. Deze jaarlijkse verlenging draagt bij aan het verder uitbouwen en verbeteren van onze dienstverlening.

De certificering is de wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en wij gaan voor kwaliteit, dat zie je terug in ons netwerk, in onze dienstverlening en in onze medewerkers!

Relined beschikt over de volgende ISO-certificeringen:

  • ISO9001: de standaard voor kwaliteitsmanagement, een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid van onze  organisatie
  • ISO270012: de standaard voor informatiebeveiliging; ons bedrijf voldoet aan de strenge eisen van informatiebeveiliging en hechten belang aan privacy.

 

ISO certificeringen - Relined Fiber Network

Ons netwerk

Het Dark Fiber netwerk van Relined omvat bijna 40.000 kilometer aan glasvezelkabels. Ruim 13.000 kilometer in Nederland, 20.500 in Duitsland en 5.000 kilometer in Denemarken. In deze landen bieden wij hiermee volledige nationale dekking. Dit betekent dat we verbindingen kunnen realiseren naar praktisch iedere locatie binnen de genoemde landen. We leveren betrouwbare langeafstandsverbindingen én beschikken over een fijnmazig netwerk in verschillende stadskernen.

Maar ook internationale connecties zijn eenvoudig te realiseren middels diverse internconnectie punten aan de grens. Daarnaast bieden wij diverse offshore verbindingen aan tussen bijvoorbeeld Nederland en Denemarken en tussen Denemarken en Noorwegen.

Netwerken - Relined Fiber Network

Onze partners

Relined Fiber Network is de toonaangevende en onafhankelijke leverancier van betrouwbare en hoogwaardige connectiviteit in Noordwest-Europa. Hier leveren we sinds 2003 maatwerkoplossingen op het gebied van connectiviteit, aan klanten in verschillende sectoren.

Dit doen we samen met onze preferred suppliers TenneT, ProRail, BT, NGN en Energienet. In gebieden waar geen eigen netwerk ligt, werken we samen met diverse regionale en lokale netwerk operators. Uiteraard onder onze hoge kwaliteitseisen en SLA. Zo zijn wij de verbindende factor in connectiviteit binnen West-Europa. Voor een volledig overzicht van onze partners volgt u deze link.

Partners - Relined Fiber Network