Financial Administrator (24 tot 32 uur per week)

Je maakt deel uit van de afdeling Finance en rapporteert aan de Financial Director.

Relined is de toonaangevende en onafhankelijke leverancier van Dark Fiber verbindingen in Noordwest-Europa. Samen met preferred suppliers beschikt Relined in Nederland en Duitsland over een landelijk dekkend en fijnmazig Dark Fiber netwerk van ruim 29.825 kilometer aan hoogwaardige glasvezelinfrastructuur. Met dit netwerk is praktisch iedere locatie bereikbaar. Naast nationale verbindingen en een fijnmazig Dark Fiber netwerk in diverse stadskernen, exploiteert Relined een zeekabel tussen Nederland en Denemarken.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

Relined is ambitieus, groeit snel en bevindt zich in een fase waarin verdere professionalisering van (interne) processen vormgegeven worden. De inzet van nieuwe (informatie)systemen spelen hierbij een belangrijke rol. De financiële structuur moet transparant en business gedreven zijn en daarmee de basis vormen voor de juiste investeringen, prijsstellingen en besparingen. Als Financial Administrator ben je onderdeel van de afdeling Finance en draag je bij aan het realiseren van onze doelstellingen. Je rapporteert aan de Financial Director en werkt nauw samen met de Assistent Controller.

In Exact Globe wordt de financiële administratie gevoerd. Recent is ook Exact Synergy voor CRM geïmplementeerd. Doel van deze implementatie is de productiviteit van Relined te vergroten en kosten te beheersen door bedrijfsprocessen onder te brengen in één informatie- en managementsysteem. Dit heeft als voordeel dat de kans op inconsistente data wordt verkleind. De volledige integratie van klantcontact tot uiteindelijk de facturering geeft uitgebreide rapportage mogelijkheden en zorgt voor minder handmatige invoer. Als Financial Administrator speel je een actieve rol in het registreren van primaire data, voornamelijk in Exact Globe.

Taken

Het voeren van de financiële administratie, inclusief een aantal sub administraties in Exact Globe. Daarnaast het bijhouden van diverse financiële specificaties.

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Het inboeken van inkoopfacturen
 • Het bijwerken van (financiële) specificaties
 • Het voorbereiden van betalingsopdrachten
 • Het verzorgen van de facturering aan klanten
 • Het uitvoeren van het debiteuren- en crediteurenbeheer
 • Het bijhouden van tussenrekeningen
 • Bijdragen aan de financiële maandafsluiting

Kennis en ervaring

 • Je hebt minimaal MBO-4 niveau op financieel-administratief gebied;
 • Je beschikt over een goed beoordelingsvermogen en bent analytisch sterk.
 • Je bent proactief en hands-on
 • Kennis van Exact Globe is een pre

Jij bent in staat nauwkeurig en ordelijk te werken. Je houdt overzicht, bent flexibel en je kan op een proactieve manier omgaan met snel wisselende werkzaamheden en gebeurtenissen binnen een organisatie. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

Je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf met internationale ambities. Op ons centraal gelegen kantoor heerst een dynamische, informele sfeer waar initiatief wordt gewaardeerd en de lijnen kort zijn. Naast een goed salaris bieden wij je onder andere een bonusregeling, iPhone en laptop. Als gezonde extra arbeidsvoorwaarde is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het bedrijfsfitness plan.

Reageer!

Enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaande? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Graag je reactie voorzien van CV mailen naar Relined Fiber Network, t.a.v. Laura Zegers: L.Zegers@relined.eu