Dennis van Jaarsveld nieuwe Manager Sales Netherlands

16-12-2019

Dennis van Jaarsveld nieuwe Manager Sales Netherlands

vacature account manager Relined

Met ingang van 16 december 2019 is Dennis van Jaarsveld de nieuwe Manager Sales Netherlands van Relined Fiber Network. Hij neemt het stokje over van Guido Sip. Dennis is al enige jaren werkzaam als Account Manager bij Relined en heeft zijn sporen verdiend om door te stromen naar deze  managementfunctie.  

Dennis van Jaarsveld heeft 3,5 jaar gewerkt als Account Manager binnen Relined. Hier heeft hij de ene mooie order naar de andere binnengehaald en weet hij zijn relaties goed te beheren. De opgedane kennis neem hij mee naar zijn nieuwe functie.

Groeiend organisatie

“Het is fantastisch om voor Relined Fiber Network te mogen werken”, zegt Dennis van Jaarsveld. “De onderneming is nog steeds groeiende en dit brengt veel uitdaging met zich mee. Ik kijk ernaar uit om samen met het team ervoor te zorgen dat we deze uitdagingen in goede banen leiden. Daarbij zullen we onze (potentiële) klanten zo goed mogelijk blijven helpen in hun uitdagingen en wensen binnen hun IT-organisatie. Managing Director Jan Willem Tom voegt toe: “Dennis is de juiste man op het moment. Vol enthousiasme en met de nodige kennis zorgt hij voor een goede klantrelatie en een inspirerende werkomgeving voor zijn team. Hij krijgt de volledige ondersteuning van de directie om de salesorganisatie verder uit te bouwen in deze dynamische tijden.

Afscheid Guido Sip

Dennis van Jaarsveld neemt het stokje over van Guido Sip. Na zeven jaar heeft Guido besloten dat het tijd is voor een volgende stap in zijn carrière. Op dinsdag 10 december hebben we onder genot van een hapje, drankje en de nodige terugblikken en quotes afscheid genomen van onze wel gewaardeerde collega. Guido vervolgt zijn carrière bij Greenhouse datacenters waar hij aan de slag gaat als CCO. Wij wensen Guido en zijn gezin alle goeds voor de toekomst en bedanken hem nogmaals voor zijn inzet in de afgelopen zeven jaar.