Whitepaper

De noodzaak van goede connectiviteit

Download de complete PDF

Management summary

Dark Fiber heeft als voordeel dat de organisatie zelf een provider kan kiezen (managed Dark Fiber) of helemaal zelf de verantwoordelijkheid draagt (unmanaged Dark Fiber). In het laatste geval kan flexibel ingespeeld worden op eventuele veranderingen én zijn alle data en de beveiliging in eigen hand. De verbinding wordt niet gedeeld met andere gebruikers.

Connectiviteit is de ruggengraat van elke moderne organisatie. De oorzaak hiervan is dat data en applicaties steeds vaker off-premises staan; buiten de eigen kantoor- of productieomgeving dus. Om te kunnen werken en bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen, is toegang tot die data op een veilige en verantwoorde manier nodig. Via Dark Fiber bijvoorbeeld; een glasvezelverbinding waarbij de gebruiker zelf moet zorgen voor apparatuur en diensten.

  • Hoge netwerkstandaarden
  • Landelijke dekking in Nederland en Duitsland
  • Metronetwerken in Amsterdam en Frankfurt
  • Zeekabel tussen Nederland en Denemarken
  • Kwaliteit hoog in het vaandel

Relined Fiber Network

Dark Fiber verbindingen in Noordwest-Europa zijn het werkterrein van Relined Fiber Network. Met ons Dark Fiber netwerk bereiken we praktisch iedere locatie. Daarnaast denken wij graag oplossingsgericht met u mee over het opzetten van een schaalbare, betrouwbare en toekomstgerichte netwerkinfrastructuur voor uw organisatie. Bij Relined kiest u voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, ‘afspraak is afspraak’ en kwaliteit.

Doe de postcodecheck

Doe de postcode check!

Postcode

Huisnr.

Toev.