Speel en win!

Connecting the dots - game

Connecting the dots – game

Speel en win!

Hoe het werkt?

Het is eenvoudig! Verbind de punten in het spel door middel van het uitvoeren van een opdracht. Heb je de punten verbonden en de finish behaald? Dan ben je de winnaar.

Relined Fiber Network_Connecting the dots - game

 

Prijzen

Alle deelnemers die de finish bereiken ontvangen het Relined verrassingspakket. Wil je weten wat er in het pakket zit? Blijf ons volgen op LinkedIn.

Hoofdprijs: teamuitje t.w.v. 1.500,-

 

De hoofdprijs wordt aan het einde van het jaar verloot onder alle deelnemers die de finish hebben behaald. De invulling van het uitje kan in overleg worden gepland. Het enige vereiste is een leuke social media post op LinkedIn, waarin je Relined dient te taggen.

De opdrachten

 1. Bekijk de website en vul het contactformulier in op de sectorpagina die voor jou van toepassing is: https://relined.eu/sectoren/. Dit is tevens je aanmelding voor het spel.
 2. Volg ons op LinkedIn: https://nl.linkedin.com/company/relined
 3. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
 4. Tag Relined in een social media bericht op LinkedIn (@Relined Fiber Network). Voorwaarden is wel dat dit bericht een inhoudelijk karakter moet hebben.
 5. Plaats een order bij Relined.
 6. Lever een lead aan bij één van onze Accountmanagers. Geef hierbij aan dat dit tevens t.b.v. het Connecting the dots – game is.
 7. Op verschillende momenten zullen wij via social media bonusopdrachten bekend maken, houd hiervoor onze LinkedIn pagina goed in de gaten. De opdrachten worden ook hieronder toegelicht zodra deze bekend zijn gemaakt.

Spelregels

 • Aanmelden voor dit spel kan t/m 30 september 2021, via het invullen van het contactformulier op de websitepagina van uw sector. https://relined.eu/sectoren/
 • De opdrachten dienen uitgevoerd te worden vóór 29 december 2021.
 • Er zijn meerdere combinaties / routes mogelijk voor het behalen van de finish.
 • Op 31 december 2021 maken we de hoofdprijs winnaar bekend.
 • De voucher voor het teamuitje dient in 2022 te worden besteed.