Breedband event: Samen Verantwoord Verbinden

01-08-2017

Samen Verantwoord Verbinden

Relined breedband event samen verantwoord verbinden

Kennis bundelen voor een toekomstgericht buitengebied!

Loopt u ook tegen de volgende uitdagingen aan?

Wat is belangrijk bij het aanleggen van een glasvezelnetwerk en het inrichten van de backbone verbinding voor het ophalen van (internet)diensten?
Waar moet u opletten bij het aanschaffen van apparatuur?
Hoe krijg ik mijn breedband initiatief gefinancierd?
Wilt u ook snel internet in uw regio en bent u bezig met het opzetten van een breedband initiatief? Kom dan naar het event Samen Verantwoord Verbinden. Tijdens dit event nemen wij u mee in de belangrijkste facetten bij het opzetten van een eigen netwerk in het buitengebied. Wij geven u tips en waarschuwen voor valkuilen. Tijdens het event komen er breedband initiatieven aan het woord die kunnen terugkijken op een geslaagd project en komt u in contact met andere initiatieven welke bezig zijn een soortgelijk project op te zetten.

Ervaring delen en van elkaar leren is volgens ons de sleutel tot succes. Daarom nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan dit interactieve event.

Meldt u via onderstaand contactformulier aan voor het event
NOTE: Dit event is bedoeld voor personen die direct betrokken zijn bij het oprichten van een nieuw breedband initiatief. Indien uw (definitieve) aanmelding wordt gehonoreerd, ontvangt u binnen 48 uur een bevestiging van ons.