Agenda 2020

16-01-2020

Events waarbij Relined aanwezig is

Dit jaar zijn de accountmanagers van Relined Fiber Network aanwezig op verschillende events. Hieronder vindt u een overzicht:

BCIX Round Table Berlijn
De eerste Round Table, georganiseerd door BCIX (Berlin Commercial Internet Exchange e.V.), vindt plaats in Haus Ungarn, in Berlijn. Relined is één van de sponsoren van het event, dat start om 17:00 uur.
Meer info

DE-CIX Round Table, Hamburg
DE-CIX organiseert regelmatig Round Tables op haar locaties. De eerste vindt plaats in Hamburg. In een informele setting wordt samen gedineerd en is er gelegenheid om te netwerken.
Meer info

DE-CIX Round Table, Düsseldorf
De tweede DE-CIX Round Table vindt plaats in Düsseldorf. In een informele setting wordt samen gedineerd en is er gelegenheid om te netwerken.
Meer info

MORE-IP, Amsterdam (geannuleerd)
Het 10e jaarlijkse MORE-IP wordt gehouden in Amsterdam. Meer dan 200 peering-professionals uit alle internet gerelateerde sectoren (o.a. ISP’s, hostingbedrijven, mobiele providers en datacenters) komen samen om te netwerken. Daarnaast worden de laatste trends en ontwikkelingen bekendgemaakt door AMS-IX.
Meer info

ITW, Atlanta (geannuleerd)
International Telecoms Week (ITW) is het jaarlijkse event voor de telecomindustrie. Bedrijven uit meer dan 135 landen komen samen om te netwerken en om op de hoogte te worden gebracht van de uitdagingen en kansen die de telecommarkt van vandaag te dag te bieden heeft.
Meer info

DE-CIX Round Table, München (geannuleerd)
De derde DE-CIX Round Table vindt plaats in München. In een informele setting wordt samen gedineerd en is er gelegenheid om te netwerken.
Meer info

DE-CIX Round Table, Frankfurt (geannuleerd)
De vierde DE-CIX Round Table vindt plaats in Frankfurt. In een informele setting wordt samen gedineerd en is er gelegenheid om te netwerken.
Meer info

Fiber Vakdag, Zwolle
Net als elk jaar zal Relined aanwezig zijn op de Fiber Vakdag in Zwolle. Het is de plek waar de glasvezelsector bij elkaar komt en de perfecte gelegenheid om met elkaar te netwerken en om van elkaar te leren.
Meer info

BREKO Fiberdays, Wiesbaden
We staan dit jaar op het grootste fiber event van Duitsland. Het is de perfecte combinatie van tentoonstelling, conferentie, seminars en netwerken en de plek waar meer dan 160 exposanten en 3.000 bezoekers samenkomen.
Meer info

Capacity Europe, Londen
Ook dit jaar zal Relined aanwezig zijn op Capacity Europe. In Londen worden meer dan 2500 bezoekers van 650+ bedrijven samengebracht om de nieuwste trends en thema’s op het gebied van connectiviteit met elkaar te bespreken.
Meer info