-->

Samen Verantwoord Verbinden

Kennis bundelen voor een toekomstgericht buitengebied!

Loopt u ook tegen de volgende uitdagingen aan? 

  • Wat is belangrijk bij het aanleggen van een glasvezelnetwerk en het inrichten van de backbone verbinding voor het ophalen van (internet)diensten?
  • Waar moet u opletten bij het aanschaffen van apparatuur?
  • Hoe krijg ik mijn breedband initiatief gefinancierd?

Wilt u ook snel internet in uw regio en bent u bezig met het opzetten van een breedband initiatief? Kom dan naar het event Samen Verantwoord Verbinden. Tijdens dit event nemen wij u mee in de belangrijkste facetten bij het opzetten van een eigen netwerk in het buitengebied. Wij geven u tips en waarschuwen voor valkuilen. Tijdens het event komen er breedband initiatieven aan het woord die kunnen terugkijken op een geslaagd project en komt u in contact met andere initiatieven welke bezig zijn een soortgelijk project op te zetten.

Ervaring delen en van elkaar leren is volgens ons de sleutel tot succes. Daarom nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan dit interactieve event.

Datum: woensdag 27 september 2017
Tijd:
12.30 – 17.30 uur 
Locatie:
 BIT MeetMe Ede

Meldt u via onderstaand contactformulier aan voor het event

NOTE: Dit event is bedoeld voor personen die direct betrokken zijn bij het oprichten van een nieuw breedband initiatief. Indien uw (definitieve) aanmelding wordt gehonoreerd, ontvangt u binnen 48 uur een bevestiging van ons.

Bedrijfsnaam

Aanhef

Uw naam

Uw email

Telefoonnummer

Uw bericht

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door: 

Dark Fiber - Relined Fiber Network
Glasvezelgids

Nieuwsbrief

Bel ons

Mail ons

Bekijk gerelateerde artikelen

Breedbandinitiatieven - Event Samen Verantwoord Verbinden
Nieuws
28 september 2017

Glasvezelinitiatieven komen samen voor meer kennisdeling

Samen Verantwoord Verbinden  Kennis bundelen voor een toekomstgericht buitengebied!   Op woensdag 27 september vond het event "Samen Verantwoord Verbinden" plaats. De bijeenkomst was speciaal voor mensen die een breedbandinitiatief voor…
Read More
Samen Verantwoord Verbinden - Kennis bundelen voor een toekomstgericht buitengebied!
Nieuws
1 augustus 2017

Breedband event: Samen Verantwoord Verbinden

Samen Verantwoord Verbinden Kennis bundelen voor een toekomstgericht buitengebied! Loopt u ook tegen de volgende uitdagingen aan?  Wat is belangrijk bij het aanleggen van een glasvezelnetwerk en het inrichten van…
Read More
Glasweb Venray
Nieuws
31 juli 2017

Breedbandinitiatief Glasweb Venray gaat aan de slag!

Glasweb Venray tekent onder het genot van een zomerse traktatie het contract voor de backbone verbinding van het breedbandinitiatief in de gemeente Venray. Door deze backbone heeft Glasweb een directe…
Read More

Door deze site te bezoeken gaat u automatisch akkoord met ons gebruik van cookies. meer informatie

Cookie gebruik
Door onze site te bezoeken gaat u automatisch akkoord met ons gebruik van cookies. Een cookie is gewoon een klein tekstbestand dat wij bij een bezoek aan onze website naar uw computer sturen. Dat doen we om u steeds relevantere informatie te kunnen aanbieden.


Deze cookies zorgen er onder meer voor dat u op onze website niet steeds dezelfde informatie te zien krijgt of moet invoeren. Bekijk de lijst met cookies die we kunnen plaatsen als u onze website bezoekt.


Vrijwel alle browsers kunnen zo worden ingesteld dat cookies niet geaccepteerd worden of dat u op de hoogte wordt gesteld wanneer u een cookie ontvangt. De meeste websites - waaronder de onze - werken echter niet goed als u het gebruik van cookies uitschakelt.


Liever geen cookies?
Via uw browser kunt u cookies verwijderen en uitschakelen. Dit kunt u alleen zelf doen, omdat cookies op uw computer zijn opgeslagen. Overigens kan het uitschakelen van cookies er wel voor zorgen dat onze website niet meer optimaal werkt. Hieronder vindt u een lijst van de meest gebruikte browsers. Klik op uw browser voor informatie over het aanpassen van het gebruik van cookies.

Google Chrome
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Apple Safari

Sluiten