-->

Glasweb Venray tekent onder het genot van een zomerse traktatie het contract voor de backbone verbinding van het breedbandinitiatief in de gemeente Venray. Door deze backbone heeft Glasweb een directe verbinding tussen de gemeente Venray en datacenter EFX in Einhoven waar internet connectiviteit opgehaald kan worden. Middels dit getekende contract gaat de eerste fase van het project van start.

De backbone verbinding, geleverd door Relined Fiber Network, ligt grotendeels in de spoordijken wat wordt gekenmerkt door een unieke en veilige ligging. Relined verhuurt de overcapaciteit van onder andere de glasvezelnetwerken van ProRail en TenneT. In dit geval is er gebruik gemaakt van het spoornetwerk, waarmee dit maatschappelijk netwerk wederom voorziet in de ondersteuning van een mooi breedbandinitiatief.

Glasweb Venray is een burgerinitiatief opgericht door dorps- en wijkraden met als doel het verglazen van de gehele gemeente Venray en Holthees. Het glasvezelnetwerk wordt aangelegd in zowel de kernen, in het buitengebied en op bedrijventerreinen. Naar verwachting wordt eind 2017 gestart met de aanleg.

Relined wenst Glasweb Venray heel veel succes met de verdere ontwikkelingen van het project en we proosten op een succesvolle samenwerking!

Glasweb Venray
Glasweb Venray

Nieuwsbrief

Bel ons

Mail ons

Bekijk gerelateerde artikelen

Breedbandinitiatieven - Event Samen Verantwoord Verbinden
Nieuws
28 september 2017

Glasvezelinitiatieven komen samen voor meer kennisdeling

Samen Verantwoord Verbinden  Kennis bundelen voor een toekomstgericht buitengebied!   Op woensdag 27 september vond het event "Samen Verantwoord Verbinden" plaats. De bijeenkomst was speciaal voor mensen die een breedbandinitiatief voor…
Read More
Samen Verantwoord Verbinden - Kennis bundelen voor een toekomstgericht buitengebied!
Nieuws
1 augustus 2017

Breedband event: Samen Verantwoord Verbinden

Samen Verantwoord Verbinden Kennis bundelen voor een toekomstgericht buitengebied! Loopt u ook tegen de volgende uitdagingen aan?  Wat is belangrijk bij het aanleggen van een glasvezelnetwerk en het inrichten van…
Read More
Glasweb Venray
Nieuws
31 juli 2017

Breedbandinitiatief Glasweb Venray gaat aan de slag!

Glasweb Venray tekent onder het genot van een zomerse traktatie het contract voor de backbone verbinding van het breedbandinitiatief in de gemeente Venray. Door deze backbone heeft Glasweb een directe…
Read More

Door deze site te bezoeken gaat u automatisch akkoord met ons gebruik van cookies. meer informatie

Cookie gebruik
Door onze site te bezoeken gaat u automatisch akkoord met ons gebruik van cookies. Een cookie is gewoon een klein tekstbestand dat wij bij een bezoek aan onze website naar uw computer sturen. Dat doen we om u steeds relevantere informatie te kunnen aanbieden.


Deze cookies zorgen er onder meer voor dat u op onze website niet steeds dezelfde informatie te zien krijgt of moet invoeren. Bekijk de lijst met cookies die we kunnen plaatsen als u onze website bezoekt.


Vrijwel alle browsers kunnen zo worden ingesteld dat cookies niet geaccepteerd worden of dat u op de hoogte wordt gesteld wanneer u een cookie ontvangt. De meeste websites - waaronder de onze - werken echter niet goed als u het gebruik van cookies uitschakelt.


Liever geen cookies?
Via uw browser kunt u cookies verwijderen en uitschakelen. Dit kunt u alleen zelf doen, omdat cookies op uw computer zijn opgeslagen. Overigens kan het uitschakelen van cookies er wel voor zorgen dat onze website niet meer optimaal werkt. Hieronder vindt u een lijst van de meest gebruikte browsers. Klik op uw browser voor informatie over het aanpassen van het gebruik van cookies.

Google Chrome
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Apple Safari

Sluiten