Whitepaper

10 redenen voor Dark Fiber

Download de complete PDF

Management summary

Dark Fiber, ook wel onbelichte glasvezel genoemd, is een term die wordt gebruikt voor glasvezels waar nog geen actieve apparatuur op is aangesloten. De actieve apparatuur verzorgt het zenden en ontvangen van de data door de glasvezel. Zonder de actieve apparatuur blijft de fiber dus letterlijk onbelicht, hier komt de term ‘Dark Fiber’ vandaan.

Maar wat zijn nu de mogelijkheden en voordelen van Dark Fiber voor uw organisatie? Dark Fiber biedt de basis voor een eigen toekomstgericht netwerk. Aan de hand van zelfgekozen apparatuur kunt u met bestaande glasvezel een eigen netwerk opbouwen, geheel naar eigen behoefte.

In deze whitepaper wordt duidelijk wat de tien voornaamste redenen zijn voor Dark Fiber en wat het voor uw organisatie kan betekenen.

  • Hoge netwerkstandaarden
  • Landelijke dekking in Nederland en Duitsland
  • Metronetwerken in Amsterdam en Frankfurt
  • Zeekabel tussen Nederland en Denemarken
  • Kwaliteit hoog in het vaandel

Relined Fiber Network

Dark Fiber verbindingen in Noordwest-Europa zijn het werkterrein van Relined Fiber Network. Met ons Dark Fiber netwerk bereiken we praktisch iedere locatie. Daarnaast denken wij graag oplossingsgericht met u mee over het opzetten van een schaalbare, betrouwbare en toekomstgerichte netwerkinfrastructuur voor uw organisatie. Bij Relined kiest u voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, ‘afspraak is afspraak’ en kwaliteit.

Doe de postcodecheck

Doe de postcode check!

Postcode

Huisnr.

Toev.